Julkaistu

Uusi kotihoitoyritys Suomen kasarmeilla

koira kodin tukitiimin toimiston sisustuspuuhissa

Olen viimeiset viikot herätellyt henkiin Hämeenlinnassa uutta yritystä, joka tarjoaa kotisairaanhoitoa ja kotipalveluja. Varauduin yrityksen perustamisessa suureen työmäärään osin elämänkokemuksen ja osin virkamiestaustani takia, mutta toistaiseksi kaikki on sujunut enemmän kuin hyvin. Olinhan vielä kolme viikkoa takaperin työntekijän roolissa sote-valmistelussa ja nyt lupa-asiat ovat viranomaisilla vireillä! Viime viikonloppuna pääsin jo sisustamaan omaa kotihoidon toimistotilaani Suomen kasarmeille yhdessä Nelli-villakoiran kanssa.

koira kodin tukitiimin toimiston sisustuspuuhissa
Nelli-koira auttoi Kodin tukitiimin toimiston sisustamisessa.

Tarkoitukseni on rakentaa perinteisen kotihoidon lisäksi palveluja, joissa hyödynnetään digitalisaatiota ja teknologiaa siten, että asiakkaani saavat laadukasta ja vaikuttavaa palvelua enemmän kuin pelkästään perinteisesti kotikäynteihin perustuvassa palvelutuotannossa. Voidakseen hyvin ihminen tarvitsee kosketusta, aitoa läsnäoloa ja kohtaamisia, eivätkä niitä voi ”digi” tai ”tekno” korvata koskaan. ”Digi” ja ”tekno” tarjoavat kuitenkin mahdollisuuden kasvattaa turvallisuutta ja turvallisuuden tunnetta sekä yhtä hyviä ellei parempia palveluja kuin ilman uutta teknologiaa.

Tätä visiota kohti jatkan työtäni seuraavina viikkoina. Jatkossa autan asiakkaitani – ja mielläni myös muita sote-alan yrittäjiä – muuttuvassa maailmassa: emme voi pysäyttää teknologiamurrosta eikä meidän edes kannata kieltäytyä  ”digin” tuomista eduista. Ratkaistaan haasteet yhdessä ja nautitaan iloisesta, huolettomasta arjesta!